Praktijk 10A

Prof Filip De Keyser, reumatoloog


Raadpleging enkel op afspraak

U kan de praktijk telefonisch contacteren elke voormiddag (maandag tot vrijdag) tussen 8 en 12 uur op het nummer 050 718448.

Bereikbaarheid

De praktijk is gelegen in de Hillestraat 10A te 9991 Maldegem (Adegem). Er is parking voorzien voor de praktijk. De praktijk, die ook beschikt over een vergaderruimte, is gemakkelijk toegankelijk voor minder mobiele personen.

Komende van E40/Aalter

Op de Aalterbaan neemt u de aangeduide afslag Maldegem. Op het ronde punt (N9) volgt u richting Eeklo. 300 Meter voorbij de verkeerslichten Adegemdorp, slaat u rechtsaf, de bestemmingsstraat in.

Komende van Brugge

Op de N9 tussen Maldegem en Eeklo slaat u, 300 meter voorbij de verkeerslichten Adegemdorp, rechtsaf, de bestemmingsstraat in.

Komende van Eeklo

Op de N9 tussen Eeklo en Maldegem slaat u, kort voor het centrum van Adegem, linksaf, de bestemmingsstraat in.

Komende van Knokke of Antwerpen

U volgt de N49 tot in Balgerhoeke (verbrandingsoven). Sla af richting Balgerhoeke (N455/Sint Laureinsesteenweg). Sla na ongeveer 500m (voorbij het benzinestation) rechtsaf, over het bruggetje, naar de Oude Staatsbaan. Volg de Oude Staatsbaan tot op het einde (ongeveer 1 km). Steek de N9 (Gent-Eeklo-Brugge) over en u komt in de bestemmingsstraat.


Grotere kaart weergeven

Aan te bevelen

Het boek ‘Mensen met artritis – het verschil tussen hebben en zijn’ biedt een mix van verhalen, expertvisies en medische uitleg in mensentaal, inspirerend voor iedereen die zelf of in zijn omgeving met artritis te maken heeft.

Het boek is geschreven door Filip De Keyser & Heidi Van de Keere (Lannoo 2011)

Bestel het boek